Hyppää sisältöön
Uutiset ja tiedotteet

Kysymys hallintoviranomaiselle? Näin olet meihin yhteydessä

Julkaisuajankohta 18.4.2023 16.36
Uutinen

Hankkeet sekä hakemuksen hakuun jättäneet hakijat ja hallintoviranomainen ovat yhteydessä toisiinsa EUSA2-järjestelmässä. Hakijat lähettävät viestinsä rahastojen yhteiseen sähköpostiosoitteeseen.

Avustuksen hakija, lähetä sähköpostisi rahastojen yhteiseen sähköpostiosoitteeseen

Rahastoilla on käytössä yhteinen sähköpostiosoite [email protected]. Tähän sähköpostiosoitteeseen hakijat voivat lähettää kysymyksiä esim. avustuksen hakemisesta, hauista tai yleisemmin rahastoista. 

Hankkeet ja hakemuksen lähettäneet hakijat ottavat yhteyttä EUSA2-järjestelmässä

Hakemuksen lähettäneet hakijat ja käynnissä olevat hankkeet voivat lähettää viestinsä ja kysymyksensä hakemuksen/hankkeen käsittelijälle EUSA2-järjestelmässä.

Käynnissä oleva hanke tai hakemuksen hakuun lähettänyt hakija:

  • Lähetä viestisi ja kysymyksesi hallintoviranomaiselle pääsääntöisesti EUSA2-järjestelmässä
  • Pääset lähettämään viestin järjestelmässä hankkeen/hakemuksen sivulta, Yhteydenotto ja liitteet -välilehdeltä (alla kuvakaappaus järjestelmästä)

EUSA2-järjestelmässä viesti lähetetään hankkeen tai lähetetyn hakemuksen sivulta yhteydenotto ja liitteet -välilehdeltä.

Jos jostain syystä et pysty lähettämään hankkeeseen liittyvää viestiä järjestelmässä, mainitse sähköpostiviestissä hankkeen numero.

Yleiset, ei tiettyyn hakemukseen/hankkeeseen liittymättömät kysymykset voi lähettää rahastojen yhteiseen sähköpostiosoitteeseen. 

Järjestelmää koskevat kysymykset ja palautteet voi lähettää osoitteeseen [email protected].

Lisätietoja:

[email protected]